En grafisk profil redan från början underlättar din marknadsföring

En grafisk profil innehåller din logotyp samt instruktioner för hur färger, teckensnitt, symbol osv. skall användas i marknadsföringen. Den fullständiga grafiska profilen kan innehålla allt från riktlinjer på hur en annons ska utformas till hur profileringen ska se ut i en monter på en mässa.

 

I första hand är det förstås viktigt att du som nyföretagare skaffar dig en logotyp som harmoniserar med företagets affärsidé, anda och verksamhet. Ett företag är i regel inte verksamt särskilt länge innan man inser vikten av att ordna visitkort och kanske en flyer eller en broschyr som presenterar verksamheten.

 

BonDays "startkit" till dig med ett nystartat företag

Logotyp

Vi arbetar fram en personlig och tidlös logotyp utefter de värden och den image ditt företag står för. Färdig logotyp får du sedan levererad digitalt i färg och svartvitt samt i olika filformat som passar till tryck, web, MS office etc.

 

Visitkort

200 st visitkort (fyrfärg eller svartvita. Tryck på en sida) samt ett färdigt tryckoriginal digitalt som du kan skicka till valfritt tryckeri när du behöver fler.

 

Manual för grafisk profil

Du får en enkel beskrivning på vilka färgnummer som används i din logotyp och riktlinjer på färger och teckensnitt som ska användas i allt marknadsmaterial såsom annonser, flyers, tryck på bilar etc.

Startkitet är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt för dig att redan från början arbeta proffessionellt med företagets marknadsföring. Givetvis är du välkommen att vidare anlita BonDay för att utforma, trycka och leverera trycksaker, kuvert, annonser, mässmaterial etc.

logotypdesign

BonDay Reklambyrå  |  Halmstad Central  |  302 50 Halmstad  |  0702-90 61 81  |  info@bonday.se